^_^

Sunday, 9 November 2014

Exam online PTD 2014


1 November 2014,
Hari Sabtu jam 8 malam,
Dengan penuh rileks dan tanpa persediaan,
Aku jawab exam online panggilan Pegawai Tadbir & Diplomatik (PTD),

Err.. Tipulah kalau kata tak berdebar,
Tapi masih rileks2 je sebab jawab depan t.v,
Kebetulan masa tu Piala Malaysia Johor VS Pahang,
Hahahha..
Nak kata tak prepare langsung,
Tipu jugak,
Sebab hari tu seharian aku duduk atas meja belajar,
Dari pagi jam 10 sampai time nak jawab exam jam 8 malam..
Bangun dari meja hanya utk solat, makan dan mandi..
Study tips2 PTD yang bersepah dekat internet ( aku siap beli lagi... hihi)
Soalan boleh tahan, senang je sebab aku tembak.. ahahha..
Tapi ok la, senang sikit dari masa aku jawab test kali pertama tahun 2011 dulu..
(Tahun ni kali kedua aku amik, OK!)
Masalah kat bahagian math.. sebab aku miss 3 soalan dan banyak soalan kebarangkalian aku tembak!!.. aduai.. fail betull...

3 November 2014,
Hari Isnin Jam 1 tengahari,
Dengan penuh debaran,
Aku pun semak keputusan ,
Hasilnya...

Maaf, anda gagal...

Ok, fine...
Tahun depan aku cuba lagi...
K, Bai... 






Monday, 3 November 2014

November ?.. 5 bulan lagi..

Pejam celik pejam celik..
sekejap je dah penghujung tahun..
tak sedar rupanya dah masuk NOvember..
rasa macam baru je semalam bunga api meletup letup malam new year.
rasa macam baru semalam aku beli diari konon2 nak tulis hari2..
kejapnye masa berlalu.... !
beerti dah nak habis tahun 2o14..
apa yang dah berlaku sepanjang tahun ni?
oh ho.. deep... ~
hanya ada sebulan lagi before penutup tahun 2o14...
memberi peringatan yang aku hanya ada 5 bulan je lagi..
ok... bersedia.. 5 bulan je lagi..

kata hati... 5 bulan tu mcm 5 hari!..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...