^_^

Monday, 3 November 2014

November ?.. 5 bulan lagi..

Pejam celik pejam celik..
sekejap je dah penghujung tahun..
tak sedar rupanya dah masuk NOvember..
rasa macam baru je semalam bunga api meletup letup malam new year.
rasa macam baru semalam aku beli diari konon2 nak tulis hari2..
kejapnye masa berlalu.... !
beerti dah nak habis tahun 2o14..
apa yang dah berlaku sepanjang tahun ni?
oh ho.. deep... ~
hanya ada sebulan lagi before penutup tahun 2o14...
memberi peringatan yang aku hanya ada 5 bulan je lagi..
ok... bersedia.. 5 bulan je lagi..

kata hati... 5 bulan tu mcm 5 hari!..

4 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

Lea IsNawi said...

5 bulan lg nk kawen ke? Heee

Lia Irdelia said...

amboi2... mentang2 ngah syok hani hanimunnn... hahah..

Ujie said...

Dah nak abis kontrak kerja skrg ke Lia?
Apapun, moga Allah beri yg terbaik buat cik adik Lia. :)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...