^_^

Sunday, 9 November 2014

Exam online PTD 2014


1 November 2014,
Hari Sabtu jam 8 malam,
Dengan penuh rileks dan tanpa persediaan,
Aku jawab exam online panggilan Pegawai Tadbir & Diplomatik (PTD),

Err.. Tipulah kalau kata tak berdebar,
Tapi masih rileks2 je sebab jawab depan t.v,
Kebetulan masa tu Piala Malaysia Johor VS Pahang,
Hahahha..
Nak kata tak prepare langsung,
Tipu jugak,
Sebab hari tu seharian aku duduk atas meja belajar,
Dari pagi jam 10 sampai time nak jawab exam jam 8 malam..
Bangun dari meja hanya utk solat, makan dan mandi..
Study tips2 PTD yang bersepah dekat internet ( aku siap beli lagi... hihi)
Soalan boleh tahan, senang je sebab aku tembak.. ahahha..
Tapi ok la, senang sikit dari masa aku jawab test kali pertama tahun 2011 dulu..
(Tahun ni kali kedua aku amik, OK!)
Masalah kat bahagian math.. sebab aku miss 3 soalan dan banyak soalan kebarangkalian aku tembak!!.. aduai.. fail betull...

3 November 2014,
Hari Isnin Jam 1 tengahari,
Dengan penuh debaran,
Aku pun semak keputusan ,
Hasilnya...

Maaf, anda gagal...

Ok, fine...
Tahun depan aku cuba lagi...
K, Bai... 






3 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

Ujie said...

sng skrg ya..online exam.

akak dulu penah try 3-4 kali. gagal. nyampah!

Lea IsNawi said...

saya pun gagal jugak. sobs!

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...