^_^

Sunday, 9 March 2014

Persiapan perkahwinan..


Merancang perkahwinan bukan mudah. Banyak benda yang kita kena fikir. Bermula dari barang hantaran, pelamin, baju nikah, sehinggalah isu besar ke persiapan kenduri.

Semuanya kena rancang sehabis baik. Pening, memang pening. Kadang-kadang, susah nak puaskan semua pihak. Kita suka A, Family nak B, pasangan pula nak C. So, yang mana satu kita nak kena follow?..  ada juga pengorbanan yang harus dilakukan.





 Hhohoho... Susah.. Nak pilih pakej wedding lagi payah. Sekarang semuanya mahal-mahal. Budget tak la besar mana, so kena pandai pilih yang Ok. Ada yang kata, kahwin ni sekali je seumur hidup. So, berhabis pun takpe.. Ada pula yang redha dengan majlis makan-makan keluarga saja. Buat yang wajib saja sudah.. Terpulang. Korang yang nak kahwin.. hahaha..

Err... Ada cadangan tak pakej catering yang OK sekitar Lembah Kelang ni?.. Bukannya apa, risau jugak sebab dah pernah pergi kenduri yang kemudiannya jadi tragedi.. hahhaa.. Nasi tak cukup laa.. yang paling haru, tetamu sampai cirit birit sehari suntuk gara-gara makan kenduri.. huhu.. Kesian..


 

2 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

Ujie said...

adakah?? tahniah! jika benar. :)

Aishah Jahirah said...

untuk majlis lia ke?kalau betul,tahniah...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...