^_^

Wednesday, 5 March 2014

Pelupa!


Semakin meningkat usia ni, terasa diri semakin tua!.. 
Oh no..!!!
Banyak benda yang dulunya sempoi sekarang dah jadi rumit.
 Masalah kecik, boleh jadi besar.
 Dulu mampu ingat semua tarikh-tarikh penting dalam hidup, 
Sekarang ni semuanya hampeh.
 Dulu boleh ingat bufday kengkawan , sekarang ni harapkan FB je la.. 
Mujur bufday family members aku belum lupa lagi.. aduhai.. 
Yang makin teruk, Password PC , asik terlupa je.. 
Banyak kali kena block!




Password blog apetah lagi.. aduhai.. 
Tak sedar dah berbulan tak jengah ruang bicara maya ni..
Mujur jugak password ATM card masih ingat!..
 aahahaha...
 Ape boleh buat.. sabo jela.. sedar diri dah tak muda remaja lagi.. oh...! 

ada petua tak?... hee..

 



1 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

Fazil Hamid said...

betul tu...dulu mase memuda...no talifon kawan2 semua ingat....sekarang no telefon wife pon tak ingat....hehehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...