^_^

Saturday, 27 April 2013

Treenea , Vcoa- masalah kulit beransur hilang!!

 VC0 Antioxidants dari Treenea..


Anda ada masalah jerawat, jeragat, ekzima, parut degil atau ketuat? Treenea ada jawapannya...

 Produk baru dari kedah.. Membantu menyelesaikan masalah anda.. 

Apa istimewanya TREENEA VCO ANTIOXIDANTS? 

Ia membantu anda yg mengalami masalah :-

- kulit sensitif, jerawat dan alahan
- sembelit & senggugut
- Untuk ibu yg kurang susu
- kerap letih , lemah dan lesu
- mcm2 lagi..

Ramai yg tanya mahal ker?

1 botol Rm45/Rm48 (ss) - termasuk postage
2 botol Rm80/Rm83 (ss) - termasuk postage

Berapa biji dalamnya ?

Terdapat 60 softgel ( tahan sebulan)

Cara guna?

- Ambil 2 biji sehari, 1 biji selepas mkn pagi dan mlm.

- Boleh ditelan, kunyah dan boleh juga disapu utk kegunaan luaran dengan cara mencucuk softgel tersebut dan picit utk mengeluarkan isi kandungannya.

 Testimoni Penggunaan 1 hari sapuan pada kulit kaki yang mengalami masalah.
 

 Anda nak cuba?.. Berminat??..
Klik SINI



Kita hanya berusaha, dan terus berusaha.. Semua penyakit pun ada ubatnya.. Kan?






 

Tuesday, 16 April 2013

Bebas jerawat dengan TREENEA




Sebagai seorang wanita, kita akan rasa cemburu bila tengok kulit wanita lain cantik, tegang dan yang pasti bebas cela dan jerawat. 

Aku tak nafikan, aku pun camtu jugak.

Dah try macam-macam, sebijik dua mesti hinggap jugak kat muka.

 Ahhahaa.. Jeles betul tengok kulit orang licin ni.

 So, dengan penuh rasa berharap, aku beranikan diri try produk baru dari TREENEA. 

Iaitu VCO Antioxcidants dan juga TreeneaMirabella. 

Nak tahu lebih lanjut, Klik SINI

Produk ni diekstrak dari minyak kelapa dara. 

So, memang selamat dan bebas bahan kimia. 

Pernah dengar nama produk ni?.. ahahha.. ce google.. Memang dah terbukti berkesan. 
InsyaAllah dengan izin Allah.. 

Sama-sama kita berusaha untuk meningkatkan taraf kesihatan kita... 

Badan sihat , itu nikmat jugakan?..



Sunday, 7 April 2013

Beli Kereta.. Keperluan atau kehendak?



Banyak benda nak fikir kalau nak beli kereta. 


Proton Saga FLX

Perodua Viva

 
Manual atau auto?
Letak Down Payment atau tak perlu?
Smart Car atau Ekslusif car?
Kereta  Nasional atau Import?
PERODUA atau PROTON?
Untuk kemudahan atau kemewahan?
Kepuasan diri atau pandangan orang lain?
Payment Jangka pendek atau jangka panjang?
Yang paling penting..


MAMPU BAYAR ATAU TIDAK?????



Awan Kelabu dalam perjalanan yang panjang


Setitik keringat,
Tumpah menitik,
Berpeluh dalam sejuk penghawa dingin,
Merasakan hangatnya panahan kilau cahaya,
Yang bakal memberikan suluhan sinar,
Malap atau terang.

Sepatah kata terucap,
Debar di dada semakin kencang,
dan,
Dengan penuh susunan kata,
Kalimah itu terzahir jua.

Pasrah,
Biar pun rezeki masih berpihak,
Namun kontrak itu umpama tergantung tanpa tali,
Menggegar ia jatuh,
Berdiam diri juga menanti saat jatuh ke bumi.
Lalu?..

Demi Tuhan,
Syukur itu masih mampu dipanjatkan,
Tersenyum jua disebalik sebak di dada.
Terima jualah apa pun ia,
Moga ada berkah di sebaliknya.

:)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...