^_^

Saturday, 9 March 2013

Terasa nak berbisnes..


Setiap hari ada jer page baru yang muncul..
Kebanyakkan page promote business online..
Kreatif betul diorang..
Dalam hati ni dah lama sebenarnya nak join business,
Tapi tak sure business apa yang best..

Hhahahaa..
Ada la juga idea-idea yang best,
Tapi hanya kekal sebagai idea...
Hmm..

Angan-angan itu perlu..
Tapi kena bermula dengan melangkah..
Selagi tak melangkah,
Takkan sampai ke tempat yang diingini..
Kan???

Jum..
Sebelum melangkah,
Kena meniarap dan merangkak dulu..
Hahaha...

“Impian tanpa usaha... selamanya takkan bermakna”


4 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

KY said...

ialah kia..tumbuh mcm cendawan bisness online ni..jomlah sama2 kita fikir apa yg nak dilakukan..manalah tahu dapat tambah pendapatan kan? heee

baby comel said...

sama lah, kita pun pasang angan2 jgk nak berbisnes. tp tak tau lah bila nak buat langkahnya..
Apa2 pun all the best to u. Angan2 tu penting, dr angan2 lah kita cari jalan.

Ujie said...

try la, kalau ada kemahiran buat sesuatu produk lg bagus..unik.

akak buat biz online dulu sbb nak isi masa & masa tu tgh proses tukar tshirt biasa ke tshirt muslimah. tu jd biz tshirt muslimah..:)

HazeL said...

Akak pun dah buat bisnes online kecil-kecilan...boleh menambah duit saku...Lia bile nak cube beli sabun yg akk jual?? hehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...