^_^

Sunday, 3 February 2013

Reunion & masa bergossip!


Tak lama lagi geng-geng lama nak buat reunion.. 
Sekarang ni diorang tengah dok merancang lagi tempat dan masa. 
Alamak.. This is not a good news for me.. 
Huaaaaaaaa!!!...  
 Bukan tak teringin nak join, hati memang meronta-ronta. 
Tapi ada je yang menghalang. 
Aku rasa dalam ramai-ramai tu ada 3,4 orang je lagi yang tak kawen. 
Yang tak kawen pun suma dah bertunang. 
Tak bestlah nanti.. Bosan!.. 


 google~

Ada yang dah beranak 3 dah.. 
Itu sebab dia kawen awal. Maybe  umur 20 kot kawen.  Memang produktif la..

Antara soalan popular masa reunion nanti..

Keja mana?.. 
Bawak keta apa? (wah melampau.. hahah).. 
Pasangan keja apa?.. kat mana?.. 
Sekarang duduk mana? (umah sendiri ke umah sewa)..  
 Gaji berapa angka (lagi melampau.. hahaa)..
Bila nak bertunang/kawen/beranak??

Aduhai... Acano neh?...
 Hanya yang merasa je faham... hahha..


7 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

.ciknoey. said...

Lia..kite pun salu kne tembak soklan cmtuh..even skg mude lg tp mostly dah tunang or ade bf..so lw ade function cmtu dorg bw partner..kite salu jd lone ranger..so phm sgt ape lia rase..papepn..enjoy je time2 bujang ni :)

Aisy Nasiha said...

haha.. mmg soalan macam tu tak boleh elak.. akak pun dulu segan nak pergi reunion sebab tak nak jawab soalan mcm ni... mmg faham perasaan ni...

KY said...

alaa..tak pe lah nak buat mcm mana tak ada jodoh lagi, Lia ni memilih sangat kut heeee

Ujie said...

rasanya org muda lebih open, skdr tanya je sbb nak tau. Mcm akak (masih blm ada zuriat), mmg rasa risau kalau org tanya & mengata. Tapi kwn2 sume ok, percaya pd takdir rezeki.

Lain la kalau jumpa org2 lama, nak kena dgr 'nasihat'..pedih telinga.

Clive Einstein said...

saya ni la yang salah seorang yang merasa...adoi!!! hahaha

setiap kali reunion,mesti tanya,

oi - bila mau kawin?

keje katne sekarang?

stressss!!!!kahkahkah

~AmyLiana86~ said...

jawab je..tuhan da aturkan semuanya..nak tau tanya la Dia.. =)

Hasrina said...

lol i kinda have similar kesegangan melanda jiwa bila nak jumpa kawan2 lama...rasa segan sgt but...good luck on ur reunion huu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...