^_^

Thursday, 10 January 2013

Mengidam Samsung Galaxy s III

 
Even this type of phone dah berbulan dalam market,
 Even iPhone5 dikatakan jauh lebih baik,
 Even banyak gadjet yang hebat-hebat dah keluar,
Keinginan ini tetap pada Samsung Galaxy SIII..



google~
Tapi sampai sekarang,
Masih lagi belum berkesempatan..
Untuk memilikinya...
Geramnya...
Wahahahhaah...

Survey punya survey,
Tak angkat pun..
Belek punya belek (katalog je),
Tak beli-beli pun..
(range harga kedai now RM1730-RM1800)
sayangnya duit nak keluar sedebuk camtuh,,, huhu)
duit bukannya senang dicari.. setuju??

Berusaha,berusaha...!

3 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

Ujie said...

Suami akak amik pakej celcom. harga jd kurang.
mmg best s3 ni..lengkap & canggih.

Lia muda lg..rileks. kumpul duit..sementara tu kot keluar lain lagi best. :)

~AmyLiana86~ said...

wah kalau ngidam betul menda ni mati cik hubby nk belikan..hehe

Pn. Sheila@CC said...

xpe lia insyaAllah dpt nti... akak pun x pernah ada smartphone n akak bangga dgn hp murah akak... klu terdesak utk urgent keje akak, mungkin akak jg ingin dptkannya...

:-)

caiyok! salam kenal...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...