^_^

Saturday, 10 November 2012

Laptop atau Smart Phone?


Kita selalu berhadapan dengan pelbagai pilihan dalam hidup kan?.. 
Selalunya pilihan itu memberi seribu satu kesan dalam hidup kita.. 
Memilih satu antara dua memang amat menyukarkan.. 
Kali ini pilihan yang harus dibuat keputusan adalah untuk memilih antara Laptop atau smart phone.


beli henpon ker?
beli laptop?

Jenama apa dan berapa harganya tu rahsia. Hahah.. 
Pening fikir, terutama bila keduanya menjadi keperluan dan bukan lagi kehendak . 
Laptop aku dah lama rosak, dekat 4 bulan.. Selama ni pun pakai pinjam je.. wuhu.. Pening..
Budget pun ciput jer.. wahaha... 
Lappy ke Smartphone.. Lappy ker Smartphone.. Lappy ker Smartphone.. 
Nak Dua-dua!!!!

 Anyone????

11 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

zila manaf said...

dah lappy rosak so haruslah dipentingkan dulu an an

~AmyLiana86~ said...

nampak sy katner? ala nape xtego..huhu

kotak bulat said...

I have smartphone,tablet n laptop. ikut kperluan, smartphone snang nk bwk mne2.. tablet pun mcm smartphone, besa sikit tp boleh buat keje2 ofis kt mne2 tp xsesuai tok wat kje2 berat mcm taip report pnjng. Lappy lgi sesuai wat keje or assigmnt. Jd depend on wat u need most.

Lia Irdelia said...


@zila manaf~
betui2.. tpi henpon pun mcm nak demam jer.. hahhaha.. tq

@amy~
dekat kedai mkn ngn kwn2..tpi not so sure adakah itu kamu.. hehe

@kotak bulat~
hebat!!!
kalau ikutkan memang nak semua..
Tapi.... hahaa.

KY said...

kalau akk pilih laptop hee

Sarah Mohd Saleh said...

plih laptop since laptop sgt penting utk wat keje2 opis

~AmyLiana86~ said...

kalau kedai makan bukan amy la..sb amy da lama tak makan kat kedai..xtahan bau..huhu..pergi kedai pun hubby yg turun bungkus..hehe

HazeL said...

beter smartfon...buat ape bw kejer balik umah...siapkan kejer kat opis je...hhehhehe

shar90 said...

lappy keperluan utk buat keje klu smart phone ni lebih kpd kehendak... phone biase pon blh calling2... hee

Cik Yatt said...

laptop kot lbih prlu..

Ezad Skytech said...

depend la..tp rasanya kalau nk buat kerja lagi mudah dgn laptop...smartphone mungkin boleh beli kemudian..:D

P.S - tak sure la...tgh cari solution lagi mcm mana nak settlekan masalah malware ni...ada yg kata pulak punca dari iklan nuffnang..tapi tak tahu la mana yg betul...huhu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...