^_^

Monday, 1 October 2012

Nak Nombor phone boleh?


Apa pendapat you all if tiba-tiba ada sorang kawan lama (lain jantina) inbox facebook korang mintak number phone. 

Padahal dulu korang dan dia tak pernah pun bercakap, even korang pernah sekelas. 

a)-----> Bagi je

b)-------> Biarkan je msg tu tak berbalas, buat2 tak perasan

c)------->Balas dan tanya kenapa ..



gambar google~

Soalan ini ditanya oleh seorang sahabat..

 dan aku pun tak berapa pakar nak menjawabnya.. serba salah.. hehhe.. 

Bukannya apa, mungkin dia nak jemput kahwin, 

tapi patutnya tanya alamat, bukan nombor phone kan?.. atau mungkin dia ada niat lain..

 ishh..ntahlah.. aku agak jer.. hehe.. 


9 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

a i m z said...

jwpn sy...
C

Aishah Jahirah said...

akak plh c....kena soal selidik dulu.

Syaza Syahira said...

Jawapan C.
Actually, sy pn pnah ada situasi mcm tu..tp dia xmntak number hp, dia mntak YM address..hehe..n skrg..da 3 thn kitorg together n bakal dirikan masjid, insyaAllah..=)

Aisy Nasiha said...

Akak pun pilih c.... Selamat dan sesuai..

Ujie said...

actually, ikut situasi semasa org tu.

yg selamat, tak yah bagi. apa2 kan boleh inbox je kat fb tu.

Telor Power said...

betul sepatutnya alamat. tapikan mgkn dia nak sms jemputan majlisnya tu pasal nak no phone. kira bajet la

Lea Isnawi said...

kalo saya pun pilih C..tanya dulu napa nak no phone

~AmyLiana86~ said...

kalau amy, bls msg tanya nape nk no tepon...baru tau hal sebenarnya..hehe

Lady Windsor said...

bagi je...lepas tu kalau dia approach...kalau awak single...layan ke..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...