^_^

Friday, 12 October 2012

Kerana aku terima nikahnya...


 Jumaat 12/10/12... 
Aku pecah rekod balik awal 5.10 pm.. 
Terpaksa cakap dengan senior team yang aku akan sambung kerja next coming Monday.. Huuu... 
Malu, tapi terpaksa..
 Sebab aku dah ada date dengan kawan-kawan..
 Layan movie kat KLCC...
 Semuanya kerana “Aku terima Nikahnya”..
Lakonan Adi Putra dengan Nora Danish yang comel. 
Wayang start at 5.30 pm, so dengan penuh kelajuan yang maksimum berlari2 aku dan kawan2 kejar LRT.. Masuk pawagam pun cerita dah start.. Hahaa.. Sempat pulak tu beli popcorn.


curi google~
 
So sweet... kan?.. kan?..

 Komen peribadi aku pasal cerita tu??? 
Dari 5 bintang , aku hanya mampu bagi 3 bintang saja.
Jalan cerita dia best, tapi terlalu simple.. 
Ringkasan cerita?.. Ok, aku cerita sikit. 
Adi Putra ni eksiden dan mengalami masalah ingatan. 
Dia hanya ingat mak ayah dia je, dan dia memang takde ingatan langsung kat isteri dia Nora Danish.
 
Cerita ini hanya mengisahkan ketabahan seorang isteri.. untuk memulihkan ingatan suami dia dengan bermacam2 cara.
 Memang sweet laa, aku tak nafikan.. tapi err.. korang layanlah nanti.. hahaa...  

Moral of this story.. Tabahlah menempuhi dugaan dalam rumah tangga.. 
dan jangan cepat putus asa..
 (eh, macam aku dah kawin plak?..haha)


12 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

Aisy Nasiha said...

Bestnya..akak dh lama xtgk wayang, ada anak susah la nk ke panggung mcm dulu..

Princess Feyqa said...

kurang best ke? alah..

Lia Irdelia said...

haha... camtu tempah kat astro je senang kak.. :)

Lia Irdelia said...

@princess Feyqa~
best n sweet,,, tapi simple sangat..
haha

Nana Lee said...

teringin jugak nak tengok cerita nie, tapi tak tau lah ble mase free..huhu..

YaNa Yassin said...

Cerita biasa jer, tak touching sangat. Tapi kalau trailer macam sedih bebenor,

Lea Isnawi said...

mcm novel Fauziah Ashaari je, kan kukejar cintamu

tapi tgk movie xbest sgt kan, terlalu padat, layan novel lagi best

Cikgu Tie said...

Alahai...3 bintang ja ka? Nampak iklan mcm best sangat-sangat.

~AmyLiana86~ said...

xtgk lg..hubby xsuka tgk citer cmni..huhu

Ujie said...

Bg akak filem ni lebih kpd jual nama pelakon utamanya je.

*ceh..komen mcm penah tengok! ^__^

Telor Power said...

lia...lia....lia....

aku ingatkan apa la...rupa2nya tajuk filem

citt terkena aku


(inilah akibat lama tak tgk tv dan suratkhabar sampai filem terkini pun tak tahu)

Sya Hyo-Sonn said...

amboiii .. sampai keluar kerja awai no .. hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...