^_^

Saturday, 29 September 2012

Berakhirnya 6 bulan pertama..




Sekejap saja waktu yang berlalu.. Sedar tak sedar dah pun tamat 6 bulan latihan teknikal bergelar ‘FSTEP Participant” Walaupun selama ini aku rasa agak kekok melalui jadual harian yang sama, tapi sebenarnya ia adalah zone paling selesa sebelum menjejakkan kaki ke alam banking sebenar. Hanya fikir belajar dan belajar. 

Lepas ni aku akan mula berhadapan dengan orang ramai dan melalui segalanya sendirian. Selama ni dengan kawan-kawan.


Satu perasaan yang sukar digambarkan..
gambar google~

Saat melangkah keluar dari Bangunan Takaful semalam, sebaknya rasa hati tak dapat diungkap dengan kata-kata. Aku mengalami satu perasaan yang sangat aneh dan aku tahu ia adalah kesedihan bercampur dengan rasa gembira sebab berjaya jugak tamatkan latihan . Manakan tidak, tempat jatuh lagi dikenang, inikan pula tempat menimba ilmu dan pengalaman.

Isnin ini (1 Oktober 2012) dah start hari pertama menjejakkan kaki  berkhidmat untuk Bank yang sponsor aku selama ni. Bukan tak pernah jejak kaki, tapi kali ini rasanya lain macam sikit. Harap-haraplah segalanya berjalan dengan lancar dan dipermudahkan..

Dan... aku akan melalui 6 bulan lagi ‘theory application’... sebelum ditauliahkan..
chaiyo2..!


6 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

.ciknoey. said...

bank ape lia? gudluck n all da best!

:)

Ammelia Yusoff said...

wishing u all the best :)

shaiful zaidi said...

Tahniah..Dah abis training...

Lea Isnawi said...

wahh tahniah. :)

Ujie said...

tahniah dan good luck utk ke fasa seterusnya!

EchaRoslee said...

See u on monday!!! hEHE..welcome back..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...