^_^

Wednesday, 1 August 2012

Ogos dihatiku


Dalam setiap tahun,
Aku selalu menanti hadirnya bulan Ogos,
Aku selalu rasa bulan Ogos ni special,
Padahal ia sama saja macam bulan-bulan lain...
Special bagi aku, mungkin hanya untuk aku..

 gambar google~

Ogos yang dinanti..
Antara bulan paling ramai yang akan sambut bufday in my big family,
Aku sendiri, akak, akak ipar, abang ipar ngan anak buah..
dan juga ulangtahun perkahwinan my parent..
Mungkin sebab tu aku rasa ia berbeza..
Dan tahun ini, bakal menjadikan umurku naik 1 tahun lagi..

nak tahu rahsia kelahiran bulan 8?
KLIK SINI

Ogos yang dinanti,
Menyambut ramadhan dan Syawal dalam bulan ini juga bagiku bagai satu rahmat,
Melengkapkan lagi istimewanya ia dihatiku,
dan,
Aku macam merasakan sesuatu yang istimewa,
bakal menyusul kelak..
Semoga ia menjadi nyata..
InsyaAllah..

Salam 12 Ramadhan 1433h
(Selamat hari lahir buat semua yang lahir sepanjang bulan ini)


5 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

Ujie said...

wah..seronoknya..sambut bday ramai2!

dyabunga said...

mesti meriah smbut bufday ramai2..hihih
jom snggah baca entry kenangan ramadhan
http://yayabunga.blogspot.com/2012/07/hari-ini-aku-nak-join-segmen-dari-kak.htm

Aishah Jahirah said...

blh join in da club ni..akak pun bln 8...hehee

Aisy Nasiha said...

Akak pun bday bln ni, lg 2 ari je..insyaAllah baby baru ni pun akan lahir tak lama lgi, join club ni jg... Selamat hari lahir dan smoga semua yg terbaik bt kita.

aReLaN said...

bday berapa hb??adik arelan 28 ogos. bulan ni arelan kawen.huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...