^_^

Saturday, 11 February 2012

Miss You, muah!!!

Tengok cerita TV3 yang baru lepas ditayangkan ni, (Ijam Non Yankee) tiba-tiba teringat dekat sorang staff dekat opis. Setiap hari bila dia sampai saja di Office, dia confirm akan call orang rumahnya. Walaupun perbualannya pendek dan sangat perlahan, namun bisa buat aku tersenyum sorang-sorang.


Nak tau apa dia cakap?.. dia bagitau yang dia dah sampai office dan suruh orang rumahnya jangan lupa ambil breakfirst (mungkin ada gastric) .. dan dihujung perbualan ada ayat miss you, muah!!!.. kikkkikiki… romantiknya…


gambar~google


Opss.. Jangan salah anggap, bukan aku pasang telinga, tapi memang dah sah-sah telinga ni dapat mendengarnya. Bahagianya bila dah kahwin pun romantik macam masa bercinta kan… hehe.. Aku boleh jamin berapa kerat je yang masa bercinta ayat jiwang tak ingat, siap ada puisi dan lagu tema cinta konon2, tapi lepas kahwin, semua sikap romantik tu seakan pudar dan menghilang.. Mengapakah???


Segarkan kembali cinta dan kasih sayang yang semakin pudar warnanya .. ececeh..



10 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

Zahirah Dzulkifli said...

Mungkin dorang dah rasakan semua tu sebelum berkahwin. Tu yang dah bosan. Mungkinlah kan. Huhu. Mana saya tahu~

Mr.Clive said...

mcm citer nora elena la pulak...kehkeh

echaRierie said...

wahh..begitu romantik skali..
tp lia kalau guwe, suka banget seh..hihi

naziyatul fatihah said...

bertuahnya.









shoooo shuwitttttt :D

biela bell said...

betul tu..kalau boleh bila dah nikah pun tetap romantik malah lebih menebal tahap keromantikannya tu..hehehehe

Yatie Awang said...

betul tu Lia, macam akak dari dulu sampai sekarang tak pernah ada kata2 romantik, dari dua-dua pihak hahaha...malulah

cinta siswi said...

hehe.. so sweet.. jeles siswi..hoho..

Ujie said...

eh..sama mcm suami akak.

dah sampai ofis mesti bgtau, lps tu mesti pesan cpt bfast. siap check lagi..dah ke blm. sbb akak pg2 mmg tak selera nak bf.

qamarguyz said...

salam ziarah..
hmM, depa kata sy romantik..
betul kaa?
tp sy kata: 'sy nak romantik sampai tua'..ahaakss! ;0

Munnafendy said...

roamtiknya...seronok mcm tu, dh kawin pun bermuah2 lagi =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...