^_^

Friday, 20 January 2012

Welcome to www.lia-irdelia.com



Iam happy today..

Why?

URL sudah bertukar dari http//i-irdelia-memylife.blogspot kepada


www.lia-irdelia.com

Entah kenapa saya rasa sangat teruja nak tukar domain.


Jadi dengan bantuan Echa dan tutorial dari SINI,

Domain baru berjaya tercipta..


Alhamdulillah..

Tapi yang sedihnya,

Banyak benda yang hilang..

Saya kehilangan Iklan Nufnang dan Bloglist kwn2 yg hebat..


Jadi,.

Saya terpaksa setting semula semuanya nanti,

Kalau terlambat jengah u alls,

Maaf yer..



7 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

Yatie Awang said...

ok tak pe apa2 pun akak nak tinggalkan link akak kat sini hahaha
http://watieawang.blogspot.com

Telor Power said...

wah....!!!

Miss Nadya said...

update coding nuffnang di survey ye syg..:)

tahniah dear..dari nad..:)

keep it up..:)

Ros said...

Salam ziarah....

Ujie said...

wah lia..dah upgrade! tahniah dik!!
seronok kan?

echaRierie said...

Tahniah ~
Happy2 for you :D
haha..

HazeL said...

Lia dah upgrade diari online nie jd lebih bombastic..tahniah...akk nye blog sepi je...hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...