^_^

Thursday, 26 January 2012

Mimpi blogger fofular!

Sumber gambar~ google


Kalau aku cerita, mesti orang tak percaya..

Biasalah , itu hanya mimpi.

Ntah kenapa sampai dalam tidur pun,

Aku masih terfikirkan belog picisan aku ni..

Sampai boleh terbawa-bawa dalam mimpi..


Apakah mimpi itu?

Hahhaa..

Belog aku di review oleh blogger fofular ni..

(Tak mahu mention nama, takut nanti dikata mahu publisiti percuma)

Sesuatu yang sangat aku tak boleh percaya..

Rupa-rupanya mimpi sahaja..

Patutlah..


Masuk kali ni sudah dua kali aku mimpi Blogger fofular ini,

Entri nya di SINI..

Wahahhha…


Apa-apapun,

Bagi aku, beliau blogger nombor satu di alam maya.

Siapalah aku untuk jadi perhatianya..

Aku di daratan dan dia di udara…

Hehehehhe..


~maaf- sekadar coretan. Hebat betul penangan blog ni… >_^



10 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

Ujie said...

ceh..dasat lia, siap terbawa dlm mimpi! ^__^

yana-feehily said...

takpe la..atleast ada jgk even dlm mimpi..kite ni dlm mimpi pun tkde..huhuhu

Telor Power said...

power la blogger yg komen tu....nie apa kes ni lia..?sampai termimpi2 nie, mesti tak cuci kaki sebelum tido. hehehehe....

Lia Irdelia said...

@k.ujie~
wahahha,
memg rajin mimpi saya ni..

@yana-feehily~
hhaha,
mlm ni mimpi lah erk..
hee..

@TP~
mimpi mainan tidur..
tpi kdg2 syokk gak..
hehee

Zahirah Dzulkifli said...

Seronok kan? Haha. Saya ni tak berjaya lagi sampai macam tu

Yatie Awang said...

hahhaaa...tak boleh mimpikan blogger tu kerap sangat tahu...bahaya hihih

Lia Irdelia said...

@zahirah~
yup..
sonok..
haha..
kita budak baru bljau..

@k.Yatie~
hehhehe..
lain mksud akak tu..
ohhh tidak..
bukan begitu..
hahaha

Anak Wak Mail said...

sampai bawak mimpi??haha,,dahsyat ni,,ni mesti terlalu mengagumi ben ashaari ni..hihi..:)

EZAD AMIR said...

amboi...kemain mimpi kamu...

ainnoraini said...

Sampai termimpi-mimpi yee...
Ni mesti tido x cuci kakikannnn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...