^_^

Monday, 23 January 2012

Makan-makan – Johny Restaurant





Entry kali ini,

Kita layankan gambar makan-makan ok.. Pernah makan dekat Johny Restaurant tak?.. Buat penggemar Steamboat, confirm tau kan?.. Sedap oo..

Jum jengah…






Untuk mereka yang nak cuba, Johny Restaurant ni banyak cawangan dekat Jaya Jusco.. Senang cari dan harganya tak la mahal sangat dan agak berbaloi. Bukan sahaja ada set untuk steamboat, tapi nasi goreng dan tomyam juga ada dengan harga yang berbeza.

Untuk set yang kami makan seperti diatas ini , adalah set C, makan untuk 4 orang, harganya Rm 59.90 tak termasuk air.. Nasi goreng, adalah tambahan dan aku makan berdua sebab makan sorang memang tak habis.

Cubalah..

=)



10 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

azzey said...

laporrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nengok gambor makanan nih.....

echaRierie said...

liaaaaaaaaa...lpr trussssss..haha :D

Lia Irdelia said...

@azzey~
heheh.. jum mkn.. :)

@echa~
1 day kita p mkn ni k.. :)

Telor Power said...

oh johny......terkenang aku semas a berdating makan stimbot nie. huhuhuhu

JR said...

Baru nampak gambar makanan, tiba2 rasa macam kelaparan yg amat sangat!!

Yatie Awang said...

wahhh...hari ni entri makan-makan je..kenyang gitu je akak hahaha

Lia Irdelia said...

@TP~
Wahahaha..
terkenang si dia?..
hehe

@JR~
Jum makan..
=)

@k.Yatie~
hehhhee..
jarang post psl mkn..
tpi memandangkan cuti..
mkn sajalah..
hehe

Ujie said...

akak suka kuah dia sedap..
lagi satu air kat situ harga murah.

Paris Lipton said...

sedap2 hehe

aReLaN said...

uish...macam sedap.nk test gak makan hari tu tapi bile tengok harga terus cancel.hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...