^_^

Monday, 26 December 2011

"Bloglist X-Change" dan "Review Ur Blog" by Kiz. Mari Join!

Jom join segmen exchange bolglist dari Kiz.

=)


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Follow blog Kiz kalau rajin ( tak nak pun takpe )

2. Buat entri pasal segmen ni kat blog korang

3. Of course mesti ada blog sendiri

4. Letak Link Kiz Garden dalam Bloglist korang

5. Lepas letak link, sila komen kat entri ni beserta Nama Blog and Link Blog

6. Nanti Kiz akan terjah blog korang and kalau link Kiz ada baru Kiz

akan letak link korang kat blog Kiz Garden ok.



Join ini juga ya.. =)



SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Buat satu entri kat blog korang pasal segmen ni

2. Follow Blog Kiz kalau rajin

3. Letak Link Kiz Garden dalam Bloglist korang

4. Mesti ada Blog sendiri

5. Untuk join, sila sertakan NAMA beserta LINK blog korang kat bahagian comment

6. TARIKH TUTUP : 12 JAN 2012


jum join.. :)



7 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

alif ismail said...

alamak...nak join tapi blog alif memang takde bloglist...camne???

Lia Irdelia said...

@alif~
hahaa,
jom join..
kalau x der,
kena buatlah nampaknya..

:)

aimie amalina said...

selamat2 menjoinkan diriii
hajen die ye :))

KizZ said...

Hi..Kiz kat sini...kiz da add ur link kat sidebar blog Kiz tau..TQ for joining...doa bagi terpilih cepat ya,,hihi

Yatie Awang said...

akak bizy sikit sekarang tak de masa nak menjoinkan diri maklumlah dah nak buka sekolah

selamatlah ye buat Lia

Perbaiki

akhlak dan peribadi

aReLaN said...

salam perkenalan. singgah n follow dari segment sme.hehehe

http://noruazuran.blogspot.com/2011/12/segmen-bloglist-exchange-review-ur-blog.html

Hanif Idrus said...

Jom join Hanif Blog Bloglist
Check it out u in my bloglist
Hanif blog bloglist
Salam kenal….dan I follow sekali

Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
Setiap hari saya akan merayau 10 blog di bloglist saya malah akan di ping ke Ping.busuk.
Entri anda juga akan dilink ke bloglist

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...