^_^

Monday, 7 November 2011

Tempat Baru.. Semangat Baru..



Esok, maka bermulalah satu lagi sejarah dalam hidup ini.. Setelah tamat latihan 2 bulan, aku akan mula melangkah masuk ke Department baru.. Iaitu PLC… Pembangunan Leasing Corporation … One of bank pembangunan subsidiaries.. and of course, aku ditempatkan di bahagian Marketing.

Apa yang aku tau, PLC ni, akan manage bahagian transportation , manufacturing, retailing dan banyak lagi lah.. Selamat tinggal rakan-rakan seperjuanganku… Semoga kita berjumpa lagi di pintu lif. Heheh.. segala kenangan bersama kalian akan kusimpan kemas dalam diari hati ini..

Mood~ agak cuak masuk tempat baru.. Harap-harap semuanya akan OK!!



7 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

cik aisha said...

insyaallah semuanya akan berjalan lancar...gud luck ya....:)

Lia Irdelia said...

cik aisha~
hahah.. insyaAllah..
Tq ya.. :)

HazeL said...

sure ok la...Lia kan peramah....ingat tau, kalo tak tahu or tak phm tanye bnyk2 sampai faham...

Ujie said...

tmpt baru..dpt kwn baru.
yg penting senyum selalu!!

hira said...

semuanya akan ok. hehe. how's your day akak? huhu :D

aimie amalina said...

huwaaa
seronoknyeee
insyaAllah.. semoga semua nye molek2 ye

gud luck taw! =]

Daddylicious said...

mula2 mmg gayat semacam dgn tempat baru...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...