^_^

Tuesday, 15 November 2011

Saya pernah berada ditempat awak..



Terimakasih buatmu..

Yang sudi berada disampingku selalu..


Beruntungnya jika ada insan yang sudi membimbing kita untuk lebih maju dalam bidang yang kita ceburi. Insan seperti inilah yang kita mahukan dalam membina motivasi diri dan meningkatkan kualiti suatu perkara.. Terutamanya bila melibatkan hal kerja dan kerjaya..


Situasi :-

Senior : Saya nak awak buat paper ni betul-betul.. dan saya nak cadangkan nama awak masuk dalam meeting board. Awak proposed paper ni k?

Junior : err.. saya baru lagi..

Senior : buktikan awak boleh buat.. Sekurang-kurangnya mereka dapat lihat kemampuan awak.. Saya pernah berada ditempat awak. Saya tahu rasanya bila semua orang tak peduli apa kita buat.


Mood~ Bersyukurlah jika ada insan yang sudi membimbing dirimu.. Tanamkan niat dalam hati bahawa suatu hari nanti, kamu juga akan melakukan hal yang sama pada mereka yang memerlukan..




5 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

beruntungnya dapat senior macam tu....skang ni suma nak jaga periuk nasi msg2 je.jual ikan je....huhuu.

Lia Irdelia said...

Cik aisha~
betul..
ramai yg agak sukar nak cooperate..
tapi masih ada yg sudi..
:)

Nway, tq ya..

aimie amalina said...

^____________^

Tuhan sedang menganugerahkan "angle" utk kamuu
alhamdulillah
chayok2 taw!

Yatie Awang said...

betul tu Lia, susah kita nak mendapat teman yang benar2 tulus dengan kita, bila kita punya teman begitu, hargailah dia

PCL said...

kan senang nak dapat senior cmtu..syukur!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...