^_^

Thursday, 6 October 2011

1 tapak ke hadapan..


Bila sudah kerja…

Minggu ni masuk hujung minggu ke empat aku bekerja… Bekerja sambil bertraining… Seronok gila belajar dalam kelas.. Teringat zaman belajar dulu.. huhu.. Banyak sangat aktiviti yang benar-benar memberikan 1001 pengajaran dan pembelajaran untuk lebih improve dalam hidup dan kerjaya.. Alhamdulillah.. Terima Kasih Ya Allah kerana memberikan aku peluang seperti ini.. InsyaAllah akan aku semat kukuh dalam hati segala ilmu yang aku perolehi..

Sepanjang tempoh ini, penat??.. memanglah.. Pergi time matahari belum keluar.. Balik pula selepas matahari terbenam.. Memang tak jumpa matahari pun.. Tapi setakat ini tak pernah lagi cecah pukul 8 malam.. Paling lewat pun 7,30.. Itu pun sebab bas lambat..

Bila sudah hari-hari jadi pengguna bas dan LRT yang setia, macam-macam ragam orang yang aku jumpa.. Kadang-kadang tergelak jugak.. Termasuklah menggelakkan diri sendiri yang hampir setiap hari tertidur dalam bas waktu balik rumah.. heheh… Mengantuk !.. dah cuba tahan, tapi terlelap jugak.. hehe.. Yang bagusnya mata ni akan terjaga sebelum sampai tempat nak berhenti.. Bagus juga.. Takut kalau-kalau terlajak sampai ketempat lain.. haru dibuatnya…

Blog??.. maaf… hhuuh.. tidak mampu lagi nak post sampai 3,4 entry sehari.. Bukan macam dulu dah.. Dapat post sehari 1 pun cukup bertuah.. Nak ziarah sahabat blog pun payah.. Dapat ziarah member blog list sajalah.. Intai-intai cerita mereka.. ambil tahu jugalah mana yang sempat tuh.. Maaf yer sahabat belogku…

Page?.. Post juga bila ada kesempatan... , 3 orang admin ~leo, red apple, snowy scar ~ Terima kasih tak terhingga buat mereka ini yang sama-sama memeriahkan dan menghidupkan page tersebut.. Jasamu dikenang... Awak selalu dalam hati saya!!!


Semoga hari esok lebih baik dari semalam.., InsyaAllah..

3 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

aimie amalina said...

hehehee
besnye owg dh keje
huhuhu
bile la nk keje ni
x pe..kami paham
take cre dea!=]

Ujie said...

yelah..kerja baru kena bg tumpuan lebih. happy working!

cik aisha said...

xpa la....meneruskan kehidupankan..blog ttp dihati apapunkn..hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...