^_^

Tuesday, 11 October 2011

"SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA"



Dah lama tak join segmen...
Kritik & komen tentang blog..
Boleh juga improvekan blog ni..
Berminat?..
jum Join..
Click header atas ok?..
sehingga jam 11 malam 11/10/11

^__^


9 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

NasZ said...

thanx sudi join. kritikan saya ttg blog ni, simple dan senang loading. background pun sempoi sebab saya pun peminat hitam, cuma skrg saya lebih kepada biru je. Hehehe. mungkin sidebar tu bleh diperkemaskan lagi sebab nampak macam serabut je. cadangan je.

MOHD NASER.com

Yatie Awang said...

akak pun join

akak setuju ngan nasz, tapi akak punya londing lambat sikit, mungkin tenet bermasalah kut

fiezah91 said...

loading page ni agak lambat sikit la. apa pun, perlu kemaskan kat sidebar tu. widget yang tak perlu tu rasanya tak payah la letak ye. apa pun. selamat berblogging :)

datang dari segmen nasz. jom kritik blog saya pulak :)

Lia Irdelia said...

NasZ~
SideBar x kemas?..
hehe.. ok..
akan difikirkan..
TQ!

Lia Irdelia said...

yatie Awang~
hehe.. yeker lambat kak?..
Baru tau,,,
huhu,,
TQ yer..

Lia Irdelia said...

Fiezah91~
lambat eh????
widget seperti apa yg tak perlu tu eh???
huhuuhu..
pe2 pun TQ!!

KiMiE said...

Sempoi dan terbaik..warna yang tak sakit mata :)

jom komplen kat sini lak : http://kimie-blog.blogspot.com/2011/10/042-segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html

Miss Nadya said...

salam perkenalan..:)

new entry :: Diam Tanpa Kata ツ

Niena Pengembara Ilahi said...

blog ni ok....tmplete pn ok...ringan,senang loading..saje xjoin sbb xsmpat tpi dtg usha2 je :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...