^_^

Monday, 31 October 2011

Pasal blog pun nak nangis!!!



Aduhai.. Semalam memang bikin sakit jantung bila tiba-tiba tak boleh bukak blog. Sangat terkejut bila keluar ayat ini~

Blog has been removed

Sorry, the blog at i-irdelia-memylife.blogspot.com has been removed. This address is not available for new blogs..

PENGSAN!!!..

Punya lah risau sampai tak senang duduk dibuatnya. Tidur malam pun resah je. Tapi bila bangun pagi, sebelum pergi kerja, cepat-cepat check semula dan Alhamdulillah setelah verify dan ikut arahan yang google bagi, everything is back to normal. Yahoo…

Dekat office, ~

Aku : Cuak gila bila blog ada problem semalam… Mau nangis kalau blog hilang!

Office mate 1: alahai.. pasal blog pun nak nangis… motif apa blog-blog ni?..

Office mate 2: macam2 boleh buat.. diari, share info, news, macam2 laaa..

Office mate 1: tak perlu benda2 tu semua.. tak perlu..

Aku : Grrrrrr…. (Sabo jela.. malas nak bertekak..)

Memang aku nangis if blog kesayangan ini hilang.. Sayang beb.. Orang yang tak ada blog memang tak pandai nak appreciate benda-benda macam ni.. (Sesetengah laaa.. setengah lagi, memang bagus.. silent reader terhebat.. ! dan sudi me'like' entry aku ini ~ tq tau!..)

Hanya mereka yang berkecimpung dalam dunia blog saja yang mengerti apa yang aku rasa bila tiba-tiba jadi macam ni.. Even blog aku sempoi.. cikai.. tapi banyak sentimental value.. (pada aku laa..) Terpulanglah pada mereka.. Setiap orang ada pendapat masing-masing..

Tapi sentap woo dengar ayat dia.. huhuhu.. apa-apa pun, aku tetap sayang padamu belog ku..

Biar pun boleh create another blog account, tapi tetap takkan sama dengan yang telah hilang... huuhhu..



2 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

aimie amalina said...

loooo
patot bapekali ntah refresh2 x bole buka belog kamu semalm

alhamdulillah
kembali normalkan :)

aihhh
apela deme tu kan
ish2

x pe..belog kita, kita je yg pahamkan=)

::dEyb:: said...

kite syg blog kite kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...