^_^

Wednesday, 5 October 2011

Officially graduate…!Alhamdulillah... Setelah menyepi tengggelam dan timbul hampir seminggu, kini ku kembali mencoret sesuatu untuk diabadikan di blog yang semakin suram ini.. Segalanya bukan disengajakan.. Setiap yang berlaku ada sebab dan hikmahnya bukan?

Alhamdulillah... Aku kini secara rasminya bergelar graduan Universiti.. Iam Officially graduate.. Gembira?.. sudah tentu.. Tiada kata yang dapat ku gambarkan tatkala jubah tersarung ditubuh.. Biarpun segalanya berlaku begitu pantas dan sedikit kelam kabut pada awal persiapan, namun segalanya berjalan lancar.. Alhamdulillah..

Aku bersyukur kerana dengan sokongan orang-orang tersayang, aku akhirnya bergraduasi.. Agak lama keputusan ini aku timbangkan.. Serba salah samada nak pergi konvo ataupun tak.. Syukur.. keputusan yang aku ambil ini tepat!!

Terima kasih sekali lagi yang tidak terhingga pada keluarga yang menyokong kuat keputusan ini... terima kasih kerana bersusah payah untuk bersama meraikan hari bersejarah buatku ini setelah berhempas pulas hampir 3 tahun demi segulung ijazah.. Alhamdullillah.. Terima kasih juga pada sahabat handai yang membantu dalam segala hal berkaitan persiapan konvokesyen ini, Terima Kasih..! sangat-sangat menghargainya..


^__^


8 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

embun aRoRa said...

tahniah!=]

Ujie said...

Alhamdulillah...tahniah lia!

Lia Irdelia said...

embun aRora~
Tq.. :)

Ujie~
Alhamdulillah.. mekasih yer.. :)

~naddy~ said...

tahniah ! tak saba nak konvo 16 n 29hb neh.. hehehhe

budakijaupendek said...

congrats!
lepas ni boleh la hantar resume. hehe

Lia Irdelia said...

naddy~
Tq!.. tahniah in advance for u.. hhehhe

fara~
haha.. tq!.. :)

aimie amalina said...

alhamdulillah =)
tahniahhh deaa
waa..same la kite ann!

NF.Dila said...

tahniah..mcm konvo kt UUM je..btol ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...