^_^

Wednesday, 26 October 2011

Mimpiku jadi Nyata- Terima Kasih Bro Ben Ashaari!


3 bulan yang lepas, masa aku baru nak kenal dunia blog, aku kenal blog Ben Ashaari.. Dari blog beliau, aku banyak belajar tentang dunia alam maya.

Perlahan-lahan, aku jadi kagum dengan beliau. Sampailah satu malam tu, aku termimpi yang Bro Ben follow blog aku.. Dan aku terpaksa terima bahawa ianya hanya mimpi..

Tapi bila aku buka blog malam ni, tepat jam 8 malam, aku sangat terkejut bila tengok ada follower baru yang sangat mengujakan..

Beliau adalah Ben Ashaari.. Follower yang ke 693. Aku macam tak percaya.. Sangat tak percaya, tapi inilah hakikatnya.. Tak sangka Ben Ashaari nak follow blog picisan macam aku ni..

Terharunya… Buat Bro Ben, andai terbaca entry ini, Terima Kasih yang tak terhingga kerana sudi jadi my follower.. hehehe.. Ternyata, mimipiku jadi nyata..


4 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

Mohd Zakwan said...

tahniah la Abang Ben follow... zakwan bila lah lagi..

Jom la singgah Blog Zakwan pulak :)

DoodleLicious said...

wahhh, seronoknyer..

aimie amalina said...

weeeee
tahniah geng eskem!
x rugi berusaha dlm blog ari2 kan =]

syahirah said...

heheh..
sronoknye bro ben folo..

btw, sy sggh dr segmen bro ben&rkn blgger..

*ttbe trtrik dgn tajuk entry nih..terus usha..dah alang2, sy drop comment kt cni je la ea instead of dkt entry segmen tuh..heheh*


ada kelapangan nti lwt la blog sy yer..salam perkenalan :))

http://cinta-hakiqi.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...