^_^

Saturday, 8 October 2011

Jum Join Bloglist Baru – Bubar Aidilfitri List..



Just a simple entry…

Sekadar memberitahu Bloglist Aidilfitri akan dibubarkan x lama lagi...


Pada blogger yang nak stay dalam Bloglist Biar Coretan Berbicara ini,

Hope u all dapat reply dan comment dalam entry ini..


Pada blogger lain yang nak join pun buley jugak..

Tapi kena buat entry sempoi tajuk : “Biar Coretan Berbicara Bloglist”

Copy Picture atas dan link ke blog ini..

Dan jgn lupa comment entry ini okeh..


Sehingga 12 malam 9/10/2011 saja..

Thankz..

5 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

budakijaupendek said...

cara ni mudah utk buat bloglist kan ?
hehe

Lia Irdelia said...

memang mudah..
senang nk BW if masa limited..
x perlu p dashboard.. huhuh..

aimie amalina said...

toink2!
mudah dn berkesan..heee =]

Ujie said...

wah..dah buat segmen la pulak. *__*

Lia Irdelia said...

mimie ~
toink3...
memang mudah..
tapi x semestinya berkesan.. haha..

Ujie~
e'eh... bukan segmen.. hhuu.. saja nak bubarkan list aidilfitri..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...