^_^

Wednesday, 26 October 2011

BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER



Dah lama rasanya tak join segmen.

Kebetulan pagi hari cuti ni aku free, jadi, jum merajinkan diri join segmen ni ok?..

tutup jam 5 petang ni..

Kalau berminat, Click gambar Bro Ben kat atas tu jer..

Untuk join, kena jawab soalan..

Soalan pertama, kenapa aku berblog?..

Sebenarnya asal utama terbinanya blog ni adalah untuk meluah segala rasa yang tak mampu diluah dengan kata-kata.. heheh..

Tapi bila dah rasa enjoy ada kawan-kawan baru dalam dunia maya,aku jadi seronok pula.

Ada kawan sana-sini.

Dan aku akan teruskan berblog selagi berkesempatan.

Idola?.. ramai sangat.. aku teringin nak berjaya macam mereka,tapi masih belum mampu…

Contoh terdekat, dah tentulah Bro Ben Ashaari.. heheh..

dan kerana aku minat berpuisi, aku juga menjadikan pemilik blog Aksara Cinta Illahi sebagai contoh..

Kalau nak senaraikan, memang banyak.. tapi itu adalah di antaranya..

Hope to be success like them..



32 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

Pezol Stylez said...

selamat berknelan yer

ANA FARHA said...

akak singgah melawat sini..

fuuyooh said...

salam kenal :)

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

||aLeaSaRa|| said...

krupp krapp kunyah muruku jom meriahkan segmen ni :)

Ujie said...

mcm nak join..tp lemau betul tang jwb soalan ni..

saya cello191 said...

tu r..
mula2 b'blog utk suka2..lama2 dh rasa best plak~~
^^

ceritera ouhhmiera said...

Hye hye !

Jemput ke blog miera :)

emy|farid said...

wah, minat puisi rupanya. hehe

faridah nazurah said...

singgah sini dari segmen yang sama. jom singgah balik,

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

aimie amalina said...

alooooo x sempat nak join
huhuhu

selamat maju jaya geng eskem!=]

QasehSuci said...

salam kenalan...Qaseh dtg singgah dan follow...(^-^)

Syafiq Ahadin said...

Salam singgah dari saya, Syafiq Ahadin . :D

Cik Lyeen said...

dtg dr segmen yg sma..slam kenal^^

Afaf CyNofa said...

singgah dr segmen abg ben..(^__~)

SoLy SoLicious said...

jalan2 sini :)

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Arol Mubin said...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin! Semoga impian kamu untuk berjaya dalam dunia blogging akan tercapai! :)

# Senarai Blog Segmen Ben Ashaari Dan Rakan Blogger :D
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/senarai-blog-segmen-ben-ashaari-dan.html

nurul nabila bt medan said...

hye ! dri segmen sma ^^
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

cikpjaz said...

Salam kenalan, Pjaz singgah sini =) dari blog abg ben ^____^

izamin said...

selamat berkenalan :)
saya dari blog abg ben :)

-✿Ayu✿- said...

salam kenalan! dri segmen abg beng!

wanie wonek said...

singgah sini jugak. sudah follow kamu ea .. jom singgah blog saya pulak.

http://waniewonek.blogspot.com

Silent Thinker said...

singgah dr segmen ben ashari..
selamat berkenalan..nice blog!!
happy blogging ya!

p/s: nnt datang lawat blog kite tau

http://safiyahezora.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

c nana said...

terjah sni dri segmen yg sama.. hepi blogging (^__^)v


http://mizznana11.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

cik eyqa :) said...

jalan-2 dari segmen abg ben :) jom ikod eyqa jalan-2:) btw , da follow da ..
http://sweetlikecuppycake.blogspot.com/

Lyana M said...

follow here dr segmen abg ben.

http://i-love-the-way-i-am.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

SpidermanHere said...

Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Izzan Zain said...

salam perkenalan...happy blogging yew

KiMiE said...

Salam. Singgah dan follow. Dari segmen bro Ben :)

jom singgah : http://kimie-blog.blogspot.com

CikHoneyBee said...

salam.. cikhoneybee dtg dr segmen abg ben dan mtk maaf sbb lmbt singgah. jemput ke blog ya

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

QmaRidh said...

Salam perkenalan.. jom singgah blog saya
http://qesahqasehqmaridh.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Miss Ayu Nushka said...

salam ziarah.dr segmen yg sama.baru berkesempatan blogwalking.hehe
ayu dh follow.jemput2 la singgah kat blog ayu pula^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...