^_^

Thursday, 8 September 2011

Tawaran jadi penulis novel???

Alhamdulillah.. ~

Satu lagi berita baik untuk diriku di bulan Syawal ini.. Seseorang yang mengikuti beberapa siri nukilan hasil belog picisan ini offer sesuatu yang sukar untuk ditolak.. Apakah ia?.. ia adalah jadi penulis novel untuknya.. Kira macam joinventure la tu..

Sangat menarik. Tak sangka ada juga yang benar-benar menghargai hasil tulisan aku ni.. huhu.. Terharunya.. Perlu kah aku terima?.. kalau terima, takut tidak menepati citarasa beliau pula, lagipun next week aku dah mula bekerja, risaunya kalau dah tak ada masa nak menulis novel pulak..

kalau tolak, rasa macam rugi sangat-sangat.. Peluang tak datang banyak kali… projek baik punya ni.. camaner erk… Terima atau tak??? Hhuuhuu… konpius la pulak…



5 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

budakijaupendek said...

terimalah.
peluang dtg sekali je! :)

Lia Irdelia said...

tq fara.. masih dalam pertimbangan.. :)

Gadis Pantai Timur said...

rezeki jangan ditolak...

My Name is Mar said...

Rezeki tokseyh ditolak..
Kalau taknak trima, mai cni bagi saya..
Ho-ho-ho!

Lia Irdelia said...

gadis pantai timur ~

huhu... insyaallah..

Mar ~

rezeki2... jgn ditolak.. ahhha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...