^_^

Tuesday, 20 September 2011

Saya suka dia..



Saya suka Dia…

Saya senyum bila dia senyum..

Saya suka tengok dia bila dia bercakap..

Saya tergelak bila dia turut tergelak..

Saya suka dia..?


Mula-mula jumpa,

Saya ingat dia Cina…

Sebab mata dia sepet..

Rupanya dia melayu..

Macam saya juga..

Saya suka dia..??


Saya dan dia ada cerita duka..

Zaman remaja dulu kala..

Tapi itu sekadar cerita..

Dan kami mula mesra..

Kami bertukar cerita..

Cerita apa-apa saja..

Saya suka dia??



Tapi makin lama..

Saya perasan sesuatu..

Saya sudah mula rasa malu..

Saya suka dia..??


Bila dia add FB saya..

Saya pun approve saja..

Apalagi, terus saja view album dia..

Ouch.. kiut nya..

Wall pun tengok juga..

Tapi lepas tu saya ada rasa kecewa..

Kenapa??


Saya suka dia..

Tapi saya tak suka caranya..

Mesra keterlaluan dengan kawan lain jantinanya..

Saya mungkin susah nak terima..


saya rasa kita akan berkawan saja..

Sampai bila-bila..





4 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

Ujie said...

yelah lia..kalau awal2 dah nampak ada yg tak serasi..lupakan je hasrat di hati..sebelum merana krn dok makan hati..

aimie amalina said...

cite betol ke ni?
huuuu
x pe...mungkin ada yg lbh terbaik menanti lia =]

budakijaupendek said...

based on ur experince ke ?
takpe, mungkin dia bukan utk anda :)
there's might be someone out there better for you..

Lia Irdelia said...

ujie ~
yup.. yup.. :)

Aimie ~
betol kah?,, hheehhehe..

Fara ~
yeah.. sum1 better.. :)

Tq guys.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...