^_^

Saturday, 24 September 2011

Racun cinta,, Syarat dari kekasih buat kekasih..




Tidak boleh naik kereta berdua dengan lain jantina.

(awak tak ambil saya, jadi dia tumpangkan saya)


Tidak boleh membonceng motor lain jantina, haram!.

(kenapa dengan awak boleh?)


Tidak boleh menyimpan gambar kekasih lama..

(kalau saya simpan pun, mana awak tau..)


Tidak boleh keluar berdua dengan lain jantina.

(macam awak tak buat..)


Dilarang bergayut dengan lain jantina

(kenapa saya call awak selalu engage?)


Dilarang berbalas2 mesej jiwang dengan lain jantina

(kenapa awak tak bagi tengok henpon awak?)


Kesimpulan???... Betapa sukarnya menyelami sebuah lautan cinta..

andai tidak bijak memberi dan menerima..



15 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

Kongsi Apa2 Aje said...

betol2..tak adil lah camtu kan..kena sama2 adil.."yang boleh ttp boleh...yg tak boleh..tetaptak boleh"

baru hubungan bahagia (^_^)

jemput singgah dan kongsi di blog admin yer..

MaMa AiNi said...

nice entry !!..slm perkenalan dr mama.. setia & ikhlas adalah sesuatu yg saling melengkapkan sebuah lautan cinta !!

Lia Irdelia said...

kongsi apa saja ~
betul.. should be fair n square.. hehe

Mama Aini ~
tq... betul! harus setia dan ikhlas utk melengkapi each other..

ArulchelseA said...

banyak yg menipu..bukn buruk sangka.. kdg2 dari gaya tau dah..pengalaman..

Ika said...

betul2..apa yg kita uat semua x boleh..diorang uat boleh je..not fair!! betul x?? hehe..:)

Freaky said...

haha sangat tak adil tu

budakijaupendek said...

yang penting memahami diri masing-masing.
kalau tiada keserasian,
just let it go dear :)
Tuhan cipta semua berpasangan.

Kongsi Apa2 Aje said...

mekasih coz kongsi yer (^_^)

Lea Isnawi said...

tak suka lelaki yg suka mengongkong
baru kapel dh nak kongkong
belum kawen lagi
huhu

i am S!L4H.. said...

bile hati dh x de.

qamarguyz said...

salam ziarah..
hmM..racun tetap racun, takkan menjadi madu..cintan cintun tetap begitu, segalanya palsu

NasZ said...

betul tu. memberi dan menerima. baru ada komunikasi dan persefahaman.

MOHD NASER.com

aimie amalina said...

huuuuuuu
sungguh susah dan sukar..huuuuu

hira said...

wuuuuu.. sadissssssssss~

Eera Shera said...

kena sama2 setia la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...