^_^

Sunday, 28 August 2011

Susah curi masa..

Raya oh Raya~

Sikit hari lagi sudah mahu raya.. Yahoo… Tapi semakin dekat nak raya, semakin sibuk dan hampir tak sempat nak update blog.. Nak ziarah kwn2 blog apetah lagi.. huu..

Time ni la sibuk nak tukar aper yang patut.. Gantung langsir, tukar kusyen, buat kuih, kemas rumah, cat mengecat.. pendek kata, semua kerja lah.. dan tak lupa juga shopping last minit…. Uhuhu..

so, nak minta maaf pada kawan-kawan sebab tak sempat nak balas jejak pada yang sudi singgah ke belog ni.. Apa-apa pun, selamat hari raya, Maaf Zahir Batin yer semua…


p/s : Baju raya tak beli lagi ni… huaaa…

3 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

Lea IsNaw! said...

selamat ari raya lia :)

SITI NOORNADIYANA said...

kite pon nak balik kampung dah pagi ni nanti.. ni macam last bw je. :P

p/s : selamat hari raye. ^^

zulhilmi.tempoyak said...

selamat hari hari di hari raya..;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...