^_^

Wednesday, 17 August 2011

Pentingya Blog Walking… Tulisan yang hebat!


Dah berapa ramai blogger post pasal ni..

Dah berapa ramai jugak yang dah respon…


Tapi aku tetap nak share sesuatu..

Apa yang aku dapati sepanjang aku berziarah blog kawan2..


Bagi yang sekadar meluah perasaan..

Dan menjadikan blog sebagai punch beg @ diari peribadi…

Mungkin tak berapa nak penting sangat..


Macam aku ni lah..

Tapi aku tetap buat jugak..

Dan aku banyak belajar..

Dunia blog yang besar komunitinya ini..


Selain dapat tambah ramai kawan baru..

Kita jugak akan dapat follower yang benar2 setia..

(itupun kalau dia suka dengan tulisan kita)


Bagi aku, kalau kita setia,

Sentiasa mengikuti perkembangan blog kwn2..

Support kawan2 blog,

Kompom dia akan turut melakukan yang sama..


Dan dari blogwalking aku jumpa blog otai2..

Yang tak berapa otai pun ramai..

Tapi penulisan dia memang selamba bombastic punya..


Dan aku setia membaca setiap entry2 nya..

Walaupun follower dia tak ramai..

Boleh dikatakan ciput lah jugak..


Tapi Subhanallah…

Aku puji sungguh2 penulisannya..


Mesejnya hanya untuk menyampaikan teladan..

Serta renungan..


Dan aku akan terus membaca tulisan2 yang hebat..



8 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

arein said...

whee. sy stuju dgn anda. support each other. :D

~Sya~ said...

win-win situation...

Ujie said...

what u give, u get back!

Bw juga cara kita menunjukkan kemesraan antara kita.

Lia-De-Pinky-Leo said...

arein, Sys & Ujie~

Tepat, win2 situation,, Support each other...

TQ a Lots for supporting me.. :)

SeRi mAnJa said...

sokong2..nice entry..n SM pn suka dgn gaya penulisan awk :D

incek.loyer said...

amboih cik lia :)

sila buat blogrview.

nnti loyer g tgok2 jgk blog tu.

mr.dinie said...

sentiase support kwan...XD

Lia-De-Pinky-Leo said...

seri manja ~ tq, huhu.. malu nyer saya..

incek loyer ~ idea yg best!.. tq! :)

mr.Dinie ~ Tq yer.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...