^_^

Friday, 26 August 2011

Lia Irdelia Rebranding!

Setelah hampir 4 bulan lebih berkecimpung dalam dunia belog ni, banyak benda baru yang aku dapat belajar.. Banyaaaak sangat.. Terima Kasih pada yang sudi memberi tunjuk ajar..

Terima kasih pada yang sudi me-like- setiap entry yang terpost di sini..

Terima kasih pada yang sudi meninggalkan jejak walaupun aku tak dapat menjejaki semua yang ada..

Terima kasih juga pada yang sudi memberi komen yang membina juga yang kurang membina.. hahah..

Terima kasih untuk segalanya..

Dan hari ini, Biar Coretan Berbicara akan melalui penjenamaan semula pada nama penulisnya.. iaitu dari Lia-de-pinky-leo menjadi Lia Irdelia… dan aku baru saja create blog page.. kat sisi kanan blog ni, (kalau sudi, silalah me-like kotak itu).. hehe..

Buat semua blogger yang terbaca post ini, sila beri tunjuk ajar yerk.. pemilik belog ini masih terlalu mentah dan naïf tentang dunia belog.. sekian..


p/s : Tq bebanyak to sis Hazlin, tanpa dorongan dia, tak tercipta belog ini.. hhhee



8 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

Ujie said...

sama la kita..bdk baru belajar!

Lia-De-Pinky-Leo said...

tulah... terkedek2 lagi .. hehhe

aimie amalina said...

weeee
sesame kite!
sy pon budak baru belajo..hihihi =]

Lia-De-Pinky-Leo said...

sama-samalah kita.. hhehehe

HazeL said...

sape yang suggest Lia buat bolg? hehehhe

Lia Irdelia said...

wahahha.. n thankz sis Hazel.. tq alots... :)

SITI NOORNADIYANA said...

tahniah sebab dah rebranding. heee.. ^^

yana pon budak baru belajar. :P

Lia Irdelia said...

yana ~ hahah.. yelah tu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...