^_^

Thursday, 11 August 2011

Jadilah spy yang bertauliah!!


Spy ker??~


Pernah tak rasa korang di intai..

Kiranya macam ada orang tu selalu nak tau pasal kowang?

Mana korang pegi,

Apa korang buat…

Dengan siapa..


Adoyai..


Kalau iyer pun nak jadi stalker,

Jadi lah yang bertauliah..

Ada juga insan yang jadi fren kawan kita,

Semata-mata nak tau perkembangan life kita..


Pernah tak alami keadaan ni?

Cuba jadi bijak sikit,

Kalau dah jadi fren list fb tu,

Sila lah removekan notification kat wall tu..

Jadi tak adalah kita ni perasan yang awak tu dah kawan ngan kawan kita..

Kawan yang rapat pulak tuh…


Ni bukan enrty perasan bagus..

Tapi nak bagi ilmu sikit,

Supaya jadi bijak bila nak spy orang..

Jadi tak adalah orang tu perasan yang kita dok intai dia..


Betul tak???

*Maafkan semua orang di bulan puasa ni…

* Banyakkan bersabar okeh..




2 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

SITI NOORNADIYANA said...

memang saje nak bagi awak perasan kot. :P

Lia-De-Pinky-Leo said...

heheeh.. bgus sangat tuh.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...