^_^

Wednesday, 24 August 2011

Gila gempaq segmen Blog List Aidlfitri Bro Ben…

Terima kasih Ben Ashaari~

Macam goreng pisang panas hebatnya segmen Blog List Aidilfitri Ben Ashaari.. Semua blogger berpusu2 nak join.. Maklumlah, peluang yang ada jangan disia-siakan.. Termasuklah aku sendiri.. Tapi tak larat pulak nak letak semua blogger yang join.. Mana yang datang singgah ke belog ni, aku senaraikan terus..

Terima kasih pada yang sudi nak tukar link Aidilfitri dengan Belog ini.. Kalau ada yang tak termasukkan dalam list, tapi korang dah add belog ni dalam list korang, sila inform yer.. Takut terlepas pandang pula.. So, selamat Hari Raya in Advance.. heheeh… dan selamat memajukan belog anda…



3 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

Lea IsNaw! said...

dh masukkan blog awak dlm bloglist sy :)

Lia-De-Pinky-Leo said...

ok... dah add awak dlm b.list saya.. tq ya..

Jahidih Saili said...

thanx byk2..sy dah masukkan awak dl blog list sy..salam perkenalan:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...