^_^

Tuesday, 16 August 2011

Aku terpesona......


Siapa dia sebenarnya..~


Aku start jejak semula dia bila dia tinggal link kat kotak jerit..

Rupanya dia membalas singgahan..

Aku tak perasan yang aku dah pun follow dia..

Esoknya dia tinggal jejak lgi..

Dia ada cakap sesuatu yang membuatkan aku terpaku..

Apa yang dia cakap tu, biarlah aku sorang je yang tau..

Lepas tu, aku tengok balik entry2 sebelum ni..

Entry yang jadi hot entry kat side kanan..

Rupanya dia baca semua..

Tak sangka..

Lepas tu aku pun singgah blog dia..

Try baca satu entry dia yang menarik minat aku..

Sangat Nice!

Aku selongkar lagi entry2 dia sebelum ni..

Memang superb..!

Ia bukan cerita karut marut..

Bukan entry budak tak cukup minda...

Tapi penuh selamba dan ada unsur agama..

Walaupun disampaikan dalam bersahaja..

Tapi penuh maksud yang bermakna..


Dari situ aku dah nilai dia..


Dan lepas ni, hari2 aku akan baca entry2 dia…

Sebab aku dah terpesona!


Sungguh..


Aku terpesona pada hasil tulisannya…


Siapa dia?

Biarlah rahsia..


2 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

Cik Bell said...

special betul..

dya mohamad said...

siapa?share la.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...