^_^

Sunday, 3 July 2011

Jalan2 Pantai Cahaya Bulan..

Petang hari kedua...

Hye2..

Nothing much to say..,

Penat berjalan2 kat Kota bharu tadi..

Tengok keris besar kat Dataran Pintu Geng ,

Teringat kenangan 7 tahun lepas..

Time ikut rombongan abang nikah..

Sewa hotel kat area situ..

Pastu kat depan sikit ada pasar siti khadijah…

Tak snap plak pick at situ.. tapi x per..

Just nak share beberapa picture yang sempoi n sempat di snap,


Jum layan

Pemandangan dari jauh Pantai Cahaya Bulan.. Takada apa pun sebenarnya kat sini.. Cuma ada kedai2 makan je kat depan pantai...



Ni view paling cantik la kot kat tepi pantai ni... heheh...



Kepah yang dijual tepi pantai... satu magkuk dijual rm 5.. Balik2 rumah, terus buat masak lada hitam.. sedap giler... pheuww... Beli 3 mangkuk, tapi bila masak, dapat satu pinggan saja.. hehehe..



Sepanjang jalan, banyak kedai jual baju batik.. Harganya?? jangan cakap lah.. semua main ratus2.. ... huhu... Jalan2 cuci mata saja... hehe..



Penat berjalan cuci mata, singgah layan laksa Penang di Kelantan.. hehe... boley tahan... harganya? Rm 3 sepinggan..



Last destination sebelum petang, singgah Nordin Batik... Kat sini lagi ekslusif punya batik.. Cantik2.. Serius Cantik.. Tapi harganya juga sangat cantik.. hehhhe..


Destinasi esok??.. Tunggu esok jelah...

Nanti upload lain..

^_^


4 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

BlueberrY CheesE said...

owhh sepanjang kat kelantan, x singgah pcb, next time kena singgah pcb ^^

Lia-De-Pinky-Leo said...

hahah... lain kali singgah tau.. beli kepah.. sedapnya.... :)

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

belum pernah sampai ke kelantan lagi... heee~

Lia-De-Pinky-Leo said...

izzat... nanti singgah yerk... jln2.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...