^_^

Friday, 1 July 2011

Ikut ke tak ikut...???.. susahnya...


Keputusan harus dibuat.. ikut atau tak ikut????

Sukarnya membuat keputusan..

Biarpun ia nampak mudah dan sempoi,

tapi tuan empunya badan je yang tau bagaimana rasanya..

Persoalannya mudah.. nak ikut teman abang pergi Kelantan atau x???

Abang nak bawak baby yg baru umur 13 hari balik Kelantan..

Mama baby dah gerak dulu tadi naik flight..

Kalau tak ikut, rasa rugi.. bila lagi nak berjalan..

First n last jejak kaki kat sana, time abang nikah dengan orang sana,,

Itu pun 7 tahun yang lepas..

Kalau ikut, rasa cam sedih pulak tinggalkan mak..

Dah lah tak jumpa seminggu… ahaks… (gedik giler Kau!!)

Pikir punya pikir dari pagi.. sampai la rembang petang..

Akhirnya….

Keputusan dibuat…

Esok subuh2.. jet dari Jenderam hilir akan berlepas…

Dan me salah seorang penumpangnya…

Aduhai… tu pun susah ke??…

Ikut ke tak ikut!

2 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

suha said...

selamat berjalan2 (^_^)
mesti kena jadi mama baby jap kn?hehe

Lia-De-Pinky-Leo said...

btul2.. heheh.. tq for visiting..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...