^_^

Monday, 25 July 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?


Segmen datang lagi… kali ni gempaq punya..

Edisi kritik mengkritik… tapi kritikan membina…

Bukan yang memusnahkan hati dan perasaan okeh.. hehhe….

Open minded.. open minded please… heheh… nak join?.. click header di atas k…

Selamat mengkritik… haruslah ikhlas….

^_^

7 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

Alia Natasha said...

:) pandangan alia , blog nie okeyy ;) tapi font tulisan entry kalau boleh guna yang simple ;) andd ,
buang lah word vertication mse nak komen :)

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

i'm ezza haniza said...

haii..datangg nak kritik..blog yang simple dan comel macam tuan dia...hihi


terus follow!

http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

.: Mr Aril :. said...

first skali lagu best!!hehehe...x smpt nk kritik..urm..posisi follower bgus..rasanya da bgus da dr segi header dan content..nice;)

http://softwarefordummies.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said...

Feedjit x perlu. Buat satu je sidebar k. Coretan hatiku tu buat la scrollbar. Dan kotak komen ni tukar ke pop up window k. =D

Sila buang jugak word verification.

Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Lia-De-Pinky-Leo said...

tq for all... akan sy betulkan mana2 yg sesuai... :)

petuapakar said...

Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...