^_^

Thursday, 23 June 2011

SEGMEN SIMPLE: "MY WISH..."


Jum join segmen Bro Nasz... :)

Click here...


http://mohdnaser.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-my-wish.html

Ceritanya bermula, korang sedang berjalan-jalan pulang ke rumah. Korang berjalan melalui sebatang jalan yang sunyi. Korang pun jalanlah dengan penuh keberanian yang membara. Tiba-tiba sebuah teko lama jatuh di depan korang. Korang pun terkejut. Korang tengok tengok tu. Dalam takut-takut tu, korang pun pegang teko lama tu. Korang pun terfikir, "teko apa ni? Berhabuk la". Korang pun lap teko lama tu dan tiba-tiba asap putih pun keluar dari teko tu. Korang terduduk sambil tengok asap putih tu membentuk seorang lelaki yang tampan.

"Assalamualaikum, saya adalah Jin Teko. Oleh kerana, awak telah membuang habuk pada teko saya, saya akan tunaikan satu WISH


"Waalaikumsalammm.... Ni Jin ke org??? erk.. Tapi wish tu betol ker?? betol ker?? betol ker? kalu camtuh, saya x mo banyak2 benda... x mo benda pelik2.. sy cuma nak MYVI LAGI BEST!!!!! Tapi nak yang dah siap pasang aksesori gempaq punya... Enjin Turbo, dan yang penting ia berwarna Merah jambu... Fuyyyyo.... Lagi Best!!!!!!!!!... nak jugak, nak jugak.. nak jugak!!!!!!!

hehhehe.... Amacam... sempoi jer kan.... Lagi Best!!!!!!

^_^


Layankan ajer....


12 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

missunguviolet said...

hahahaha !
kalau sy jadi jin tuh , saya akan cakap .
awak ingat saya jual kereta ke ?? haha !

nice entry !
jom bace ungu punya

http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-my-wish.html

EiZaRaZiErYa said...

ahahaha...suke entry nie~ suke comment missUnggu~ heheeh...wink3 >_<
meh bace zie punye~

http://teamoer.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-my-wish.html

NasZ said...

betul2..saya tak jual kete la..saya bagi je kete tu..muahaha..best2 entry ni..

jom terjah dan komen entry geng2 yang join segmen ni gak..huhu..

LIST SEGMEN SIMPLE : MY WISH ...

Zul Fattah said...

haha.. keta..?

sue perbs.. said...

nk my vi gak.. haha

PeRmAtA bIrU said...

hahhaha... saya pon nak gak lah..hahahha..adoi nanti masuk berita ada myvi baru hilang...hahahah

alif ismail said...

salam...

lah...itu je yang diminte???? hahahahaha....

ade masa tgk wish alif:

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/06/segmen-simplemy-wish.html

Lia-De-Pinky-Leo said...

tq to all.. hahah.. its just a car... really want it.. hahhaa.. :)

BajinganCinta said...

Myvi pink Turbo...best!kekeke

Lia-De-Pinky-Leo said...

bajingancinta ; yup.. i like3x... :)

normala_ali said...

hahaha nk myvi.. nk sebijik gak.. hehehe.. :)

Lia-De-Pinky-Leo said...

normala : haha... x bley2.. kena request kat jin lain plak... hahha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...