^_^

Monday, 27 June 2011

Saya Single lagi la...


Cerita dari hospital~

Baru balik dari Hospital.. New Baby born amik darah.. Hopefully semuanya ok.. Pagi-pagi tadi keluar rumah hari hujan… Rasa cam x selamat je nak bawak baby time hari hujan.. huhu… Terasa lama je duduk dalam kereta sambil dok peluk baby.


Dalam hati cakap”cepat2 la sampai.. tangan dah lenguh ni.. heheh.. “ sampai jer hospital Putrajaya, me pun dok kelek dukung baby yang masih merah tu cari tempat duduk sebab tak sabar nak betulkan n luruskan tangan yang hampir nak lenguh..(macam berat sangat je baby tu kan?) hehe.. padahal 3 kg jer kot… memang tak berat, tapi pegang lama-lama boley lenguh apa… hehe..


Ramai pulak tu yang duk pandang ne atas bawah.. agaknya mesti diorang tak percaya budak yang kecik(budak kah??) dah ada baby… Maklumlah, me ni kan kecik molek ajer orangnya… hhehhe..


Anda semua tertipu… jatuhlah saham me macm ni.. huhu.. saya single lagi la makcik2 dan pakcik2 semua..

Tapi takkan me nak cakap camtuh plak kan.. haha.. Duduk pulak sebelah makcik yang banyak celoteh.. so, dia pun memulakan perbualannya…

“anak sulung ker?”

“a’ah.. sulung…, anak buah ni.. anak abang, .. ‘

“oo.. ingatkan anak tadi..”

Cecepat me bagitau sebelum dia tanya lebih lanjut.. wakakka..

Terasa bangga pun ada, terasa cam best jer ada anak sendiri kan???? Tapi jatuh lah saham.. hehe..

Anak buah pun ok what?? Kan..kan.. kan..

^_^

0 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...