^_^

Monday, 13 June 2011

Rumah Kaca Akademi Fantasia!!!


Kenangan AF???

Akademi AF dah berakhir?? Hehe.. Sedih ker? Happy kah dengan keputusan Finalnya?? Ok lah tu.. Hazama memang layak jadi Juara… Performance dia memang gempaq, itu tidaklah dapat dinafikan.. Suara pun tip top..

Time dia nyanyi tu memanglah dah dapat agak yang Hazama akan jadi juaranya… Opss… ada yang marah ker?? Hehe…. Abis tu nak sapa menang?? Lena ker? Atau Fina?? Ke Azri??? Hahah.. Biarlah.. Semuanya telah pun Berakhir .. k??

Just nak share, Petang tadi – 13 Jun, jam 4.40-6.00pm, me and my siblings saja jalan2 kat JJ AEON.. Alang2 kat sana, g Tengok rumah kaca AF tu wat kali terakhir coz dengar2nya nak dialih@robohkan.. Kebetulanlah pulak… ada ramai sangat yang dok berkumpul kat situ.. Rupa-rupanya ada sessi ambil gambar dengan Finalis AF..

Me pun apalagi, sama2 sibukkan diri join sma bergambar.. heheheh… sebenarnya taklah minat sangat, tapi dah ada depan mata, takkan nak tengok aje kan??? Hehe… (ayat cover line).. jangan mara yerk… hahhaa..

Jum tengok Pic yg Sempat dirakam...


.

Suasana Meriah depan Rumah kaca- semua sibuk bergambar,,



Cuba teka sapa nih???? - Erul... So tinggi rupanya dia.. dlm pic ni dia tunduk sket..



Ni plak??? Neera yg kiut miut... serius, Neera memg canteq!!!



Azri here.. hehe... sangat Friendly... Look Nice!



AzRI with Neera yang CanTeq... :)



Afif yang kecik molek... :)




Dapat snap dari jauh jerk Amy search coz dia tak keluar dari 'gate' rumah kaca.. hehe



Alahai.. dak kecit nih pun sibuk nak dancing2 atas pentas... hehe.. Dak Adham yg ligat...


So... Ni jerlah yang sempat dirakam n diupload... Frust gak lah coz Hazama @ Pak Lang tengah sibuk n tak sempat pun nak sama2 join ramah mesra ngan fan... Pe2 pun.. diorang suma nampak ramah n best!! hope kekal lah dgn atitude sedemikian yerk.. heheh...


^_^


0 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...