^_^

Thursday, 2 June 2011

MakAN Larut MaLam..



Hye3… NoThing special @ this entry kali nih… tpi mcm biasa me tetap gak nak update..

hehe.., tengah on9 tadi after makan malaM, tiba2 my little Bro Me sent a text.. Dia

ajak makan2 kat luar.. syok ooo… memula me malas gak nak g, coz my perot is already kenyang

… tapi karang merajuk lak dak sowang tuh… ye la.. orang baru dpat elaun.. hahaa..

jeles me tau.. so, me ngan my mum pun sesiap la kua… dah malam pun..

tapi layankan jerk… caya x, we all jalan kaki jerk tetengah malam tuh…

coz p makan kat kedai taman sebelah jerk.. hahhahha.. eksesais memalam… best!..

oleh kerana me dah kenyang, me order Tomyam jerk, Kuey Tiaw tomyam… Nak tau camner rasa dia???

agak2 sedap x?? tengok je pun da tau.. hahah.. rasanya sangat complete,

masam, masin n ummmphh gitu.. Pedassss..

Dengan kuantiti banyak sangat dalam mangkuk yg besar.

sampai My lIttle bro cakap yang mangkuk tu nampak lagi besar dari me… ahahha.. so funny k!...



NaSi Goreng Daging Merah & HorLick Panas




KueY TiAw GoREng & OraNge Juice


Pas makan, kenyang…. Chit chat, we all pun berjalan kaki balik dengan hati yg riang…

kesimpulannya… Best Makan orang Belanja nih… Hehehehe… jangan mare…


2 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

arm~ said...

oit! sape yg majuk...

Lia-De-Pinky-Leo said...

adalah owg tu ... hahah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...