^_^

Wednesday, 8 June 2011

I like Nippon Paint Because... it will make me smile all day long..



I like Nippon Paint Because….

Hehe… rasa nak tergelak pun ada bila aku turut terpengaruh join sama dengan Contest Nippon Paint nih… Bukan apa, hadiah yang ditawarkan sangat menarik perhatian… Nak tau apa hadiahnya??? Sila segera ke laman Facebook http://www.facebook.com/nipponpaintblobbies untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang segala aktiviti ‘hot’ yang sedang berlaku…
Aku bukanlah insan terbaik jika diminta untuk terlibat sama dalam sessi hias-menghias ni… apatah lagi bila melibatkan aktiviti cat mengecat ni.. sebab semua hal-hal cat mengecat dah confirm2 abah dan my big2 bro yang uruskan… yang jadi tukang sibuk merangkap tukang kemas barulah jadi hak milik mutlak me, my self.. heheh..


Bergambar di Satu Sudut Sofa di mana sofa ditempatkan rapat ke dinding untuk kesan yang lebih lapang ~ sebab rumah kecil saja ^_^ ~


Salah satu sudut rumah ~ tempat lepak masa tengok tv

Sudut berehat dan menjadi ruang sembang ahli keluarga

So, atas sebab itulah, aku tertarik sangat nak turut serta dalam contest ni… Sebab aku tau Nippon paint memang jadi leader dan terbaik antara pesaing dan pencabarnya… hanya dengan cat Nippon Paint ini kreativiti terserlah dengan aneka warna-warni.

Kata Orang, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahukan??? manalah tau andai yang bertuah itu adalah me, my self, BESTNYA....., dah tentu me jadi insan yang paling lebar senyumnya... insan yang paling berbunga hatinya.. sebab??? dapatlah juga aku hadiahkan kegembiraan tersebut pada Bunda.... Bunda.. luv u so much.... :)

So, akhir kata... i like Nippon Paint sebab.. Dengan Nippon Paint, Segala kerja cat mengecat akan jadi lebih mudah dan senang… Kualiti??? Usah ditanya,,, lihat iklan dalam kaca Televisyen sudah tau betapa ia mencerminkan watak ceria bersenikan kualiti dan kekreatifan yang tiada bandingnya…. Peace!!!
^_^

0 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...