^_^

Sunday, 12 June 2011

Cerita Dalam Wayang.. ??


Cerita-Cerita Wayang ~

Me bukan lah seorang peminat wayang yang akan selalu setia menunggu cerita2 terbaru untuk keluar panggung.. Tapi menonton wayang is one of aktiviti yang biasa dilakukan bersama yang tersayang, teman2 dan juga keluarga.. Nak kata best tengok wayang ni, takdelah best sangat , bergantung pada cerita yang ditayangkan jugaklah..

Tapi bagi me, as long cerita tu ditonton dengan yang tersayang, cerita tak best pun akan jadi best.. tol x?? hehe.. ada jugak yang x suke tengok wayang nih, katanya rugi la, tak best la, x elok la, mcm2 la… takpe, itukan pendapat masing2… setiap orang berhak untuk bersuara.. kan?

Setiap tiket wayang yang me tengok, akan disimpan buat kenangan.. hhehe… Kalu rajin, me letak dan tampal dalam diary,.. ada tak yang turut simpan tiket wayang sebagai hobi??? Kita serupa … hhehe.

Agak2 ada tak orang yang ingat semua cerita yang telah ditonton d pawagam?? Hehe… this entry. Me nak cerita antara movie yang me masih ingat tajuk cerita n kat mana me tengok… All this is based on my memory jerk… Yang mana me ingat tu, mesti dah terkesan dalam hati.. yang tak ingat tu… kiranya tak la kot.. hehe.

Jum layan… kot2 ada yang leh refresh sama…

1)Cinta Kolesterol – KLCC

2)My fair Princess- KLCC

3)Emily Rose – KLCC

4)Tangkai Jering – Mahkota Parade

5)Mr & Mrs Smih – KLCC

6)RemPit - UO

7)Drag me to hell – MidValley Megamall

8)Tentang Bulan – JJ Taman Equin

9)Batman (x ingat siries mana)- Pasific Plaza

10)Lagenda Budak Setan – Midvalley Megamall

11)How to train Your Dragon – KLCC

12)Fast & Furious (Tokyo Drift) – KLCC

13)Damping Malam – Wangsa Walk

14)Karak – Wangsa Walk

Ni jelah top 14 Yang Berjaya me recall semula… hehhe.. Banyak dah lupa da… hheeheh.. Anda Bagaimana..??


^_^

0 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...