^_^

Monday, 6 June 2011

Bye2 SunShine Bay Resort

Percutian yg Besttt,,

Hye2… me maseh dlm mud bercuti… kikikikki… but time is running…, masa bersaujana d pantai dan lautan sudah tamat… setelah berjemuran dan bermain2 pasir pantai… tibalah masa untuk pulang semula ke sangkar emas…. Kkikiki.. home sweet home.. iam coming back my lovely home.. hehe..


View dari beranda... Angin sangat kuat bertiup pagi2.., dah tak sepoi bahasa dah...


Gambar pool ni di ambil waktu pagi, time orang tak turun mandi lagi... sejuk woo..


Penat2 Mandi, bila air surut, sibukkan diri cari siput kat tepi2 batu ... Best!


Even hanya g mandi-manda d Pantai Port Dickson, tapi banyak benda best yang me peroleh… n thank to my big2 brother.. Also a best wishes –Happy wedding anny ke 7 to my 2nd Bro and His wife. Percutian ni di sponsor and arrange by him. Heheh…

Paling best is spending time together with family terchenta… tapi kurang 2 owang plak.. my sis sebok siapkan thesis yang tak habis2 lagi kat kampus.. anda also my sis in law yg x dpt turut serta. so hanya ada 16 daripada 18 orang anggota keluarga sahaja… ramai x??? hahah.. memang riuh rendah lah jadinya...


Cantik sangat view waktu senja... di ambil dari beranda...


Kalau nak cerita pengalaman kat sana, memang banyak… tak tercerita nanti.. hhee.. lagipun ia hanya cerita biasa.. huhu.. tapi paling tak tahan ialah pabila one of my nephew berkata seperti ini…

“ cian atuk kan, cian atuk x dpt mandi laut…” sambil buat muka sedih…. Aduhai… budak sekecil itu, yg berumur 6 tahun sudah pandai melahirkan rasa sedih pabila teringatkan atuknya yg telah tiada dan tak dapat bersama-sama bergembira.. hmm.... kami semua terdiam sejenak pabila di suakan dengan kata-kata menyetuh hati tersebut,,, :(

Lunch hour is coming…., so after lunch me akan bergerak pulang…. ….bye2 SunShine bay Resort.. ~

(^_^)

0 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...