^_^

Sunday, 26 June 2011

Bye2 My Little quan n Drin..


Sedaynya rasa…

Lepas Maghrib, me siap2 nak gerak g Jenderam Hilir dengan abang, Esok nak bawak baby baru pergi amik darah kat hospital, akak operation, tak boleh banyak gerak, so me tolong abang pegangkan baby dalam kereta…

Sepanjang perjalanan me nangis… teresak2 tu.. tak boley blah… Teringat kat Adham zaquan… n adrin Irfan… Harini jugak they all akan ikut parent diorang pulang Lumut.. Seday ~

Setelah hampir 6 bulan bersama… Tibalah masa untuk berpisah..

Adat pertemuan, pastikan tiba detik perpisahan…

Adham zaquan, makteh rindu n sedih sangat.. mesti makteh rindu nak suap awak makan, rindu nak mandikan wak, rindu nak dukung awak bawak g tengok moon…


Gonna Miss u... Adham Zaquan


Gonna miss u to.. Adrin Irfan..


Adham dah balik Lumut.., Lepas ni, adham kena tinggal ngan Ibu n Ayah pulak.. . N duduk ngan kawan-kawan baru kat taska.. Don’t Notty2 k..

Makteh sayang awak… Sayang jugak kat adik awak.. Adrin Irfan.

Lepas ni dah tak boleh nak kiss2 pipi awak lagi.. dah tak dengar awak nangis2 manja mintak susu lagi..

Nanti kita jumpa lagi lepas hari raya k.. hhuuu….

>_<


0 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...