^_^

Sunday, 19 June 2011

Amik Kesempatan???




Lepak sorang2 kat rumah layan Blogwalking sambil jadi baby sitter.. ~

He.. time entry ni ditulis, me sedang menjaga si Adrin Irfan… My last nephew (setakat nilah).. a.k.a anak buah yang ke-7… Kecian dak kecit tuh.. main sorang2… hhee.. Sementara dia main sorang2 tuh, me pun amik kesempatan layannnnnnz ternet...

Baru jek lepas bagi susu tadi. So he (adrin Irfan si baby kecik 2 bulan) suppose tengah kenyang dan sedang menghappy kan diri baring kat tilam empuk tuh… Hehhe… Me pun pelagi… layan blog.. kih2…

My family pegi join kenduri tahlil and sepupu bertunang.. Kenapa me x follow??? Sebab me kecian kat dak kecik nih… Nanti takut dia meragam pulak time ramai2 kat tempat kenduri tuh… (ayat cover line..).. hehe..


Jum tengok.. apa dak Adrin Irfan nih buat…~


Bulat mata tengok henpon yg x brapa nak canggih mak teh dia nih..


Tangan si Adrin nih ligat bantai2 kanan kiri.. huhuh..



e'eh.. Dah tidur rupanya dia.... he2... Lenanya.... :)


So, amacam? senang ke susah jaga baby nih??? heehe.... Senang jerk... (belagaknyer... hahahha....).. senang kalu dia tak meragamlah... tapi bila dah meragam tuh.... aiii... cecepat bagi balik kat Ibu dia.... hahhha...

^_^


0 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...