^_^

Monday, 30 May 2011

Time 2gether - Layan Karak... =)



~Outing with my mum n sis~


Hello2.. today rasa best dpt window shopping with my beloved mum n sis… Kitorang x g jauh mana pun, just ronda2 ‘pekan’ seblah rumah.. hahah.., Nak tau wat per?? Layan MUvie… Heee… Time nak beli Tiket, konflik lak, coz me nak teNgok cita NurKaseh…. My Mum nak Tengok Karak.. N my Sis lak nak tgoK Pirate-Johny Deep to… hhu.. last2, Karak gak menang… waaaa… So, tepaksa lah ikot jer.. by the way, my sis yang belanja,, so x boley la demand lebay2… Time nak Bayar, terlupa lak nak bawak student Card.. Kad Matrik Tertinggal kat Purse lain.. HHu… Bukannya kedekut, Tapi kalu boley berjimat, lagi nak jimatkan..??? hahhaa.. at least Boley Kurang harga… Student kan special.. hahaha. ,



Tiket wayang yg akan me simpan wat kenangan.....


Time tengok KArak tuh, memang ada part yg seram gaklah… Agak lawak sebab me ternampak ada satu gurl to tutup mata ngan tangan… hahhhahhahah… gelak gak lah… heheh.. tpi, ok lah, even takot, tapi berani gak dia tengok … layankan jerk…. Hahaha.. Malas nak ulas pasal cita Karak ni… pe2 pun p lah tengok sendiri.. hehehe.. agak seday kot citernyer….


N Kesimpulannya… Silalah hafalkan AYAT KURSI.. SEKALI NGAN MAKSUDNYA… huhuhu… Berapa ramai antara kita yang tau maksudnya???? Me kompom x ramai.. tah2 baca pun tersekat2… huhu.. bukan apa, ayat kursi ni kan pendinding diri… hmmm.. memang ada pengajaran lah cita nih… insaf kejap… .


Pas bis Muvie, g round2… hajat nak bli dompet.. eh silap.. uncang.. nak bli yg comel2 jerk, senang masuk poket.. pilih punya pilih, dekat setengah jam kot.. konflik berlaku lagi, me nak bli yg kaler pink. tapi kena bantai gelak lak ngan my sis. Adui.. tebantot.. terus amik kaler ceklet yg so sempoi n simple… ok lah tu.. huhuu… naper ngan pink tuh?? X cantik ker??? Or dah x sesuai ngan umur?? kkakakkkakakakkkk.. mungkin me masih dalam konflik peralihan remaja ke dewasa kot.. hahhha… ntah la.. masih merasakan diri ini cam kekanak ribena lagi… huhuhuh… ceday.. balik rumah pun teringat2 lagi uncang kulit baldu merah jambu ada design flower tu…



ni lah pusaka uncang n dompet old fesyen kecayanganku.. hadiah dari sumbody.. pakai sampai lunyai... x reti nak tukar pakai la.. huhuu. dah rosak, baru tukau baru... me kan loyal.. hheheh,.


huhuhuu.. n pastu g singgah beli novel laks…. N of course…. Nukilan RAM yang menjadi pilihan… hahaha.. the title is…SUTERA BIDADARI. Sesapa yg ikuti pekembangan novel ni, sila lah dapatkannya sebab ni sambungan daripada cerita CINTA SUFI…


oh Laksamana Sunan.. I LOVE U…. wahhaahha.. kalau lah ada insan sepertinya… bahagia sungguh andai dapat ku milikinya… kikikki..


Penat meronda, cari pot makan lak… Hajat d hati nak layan Laksa Shack. Coz I really luv to eat Laksa… tapi ada bantahan la pulak….. last2 makan kat foodcourt jer…. Kui2… kat food court, me tetap order laksa… huhuhu… x sedappppp….. wawaawa…. X abis makan pun… pastu tukar menu ngan my sis.. me amik dia punya sizzling, n dia mkn my laksa… dia pun x abis… n my mum lak tlg abiskan… hahhaha… kan x membazir tuh….. betul x?? d samping tuh leh eratkan silaturrahim bila kita kongsi makan nih… x caya??? Cayer lah….




Ni lah Laksanya.. sedap.. tapi syg, ia x sedap d tekak me..


After berpenat lelah pusing2 ‘pekan’, we all pun cabut balik….. hari yang best!!!, thanks to my sis and also my mum... i lappp u... :)

(^_^)





0 Peluah Bicara - LeaVe your Comment Here.. =):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...